Den halvtorra körsbärsäppelcidern är helt gjord av handgjorda körsbär och äpplen som odlas i den finska skärgården. Finlands ljusa sommarnätter ger bär och frukter sin egen arom, som inte finns någon annanstans. Inget socker eller tillsatser har använts vid tillverkning av cider. All sötma kommer från fruktsocker som innehåller körsbär och äpplen.

Cider har använts som bas för vår torra äppelcider 80 procent och har även 20% körsbär. Cidern är en säsongsbetonad produkt, som den halvtorra jordgubbspäroncidern och säljs på vårsommaren. Cider kom till salu bara för Alla hjärtans dag.

Cidern är idealisk för mat och sociation. Cidern är som bäst när den är intas cool., öka din aptit på is.

Halvtorr körsbärsäppelcider förblir oöppnad i torrt och svalt tills utgångsdatumet och ovikta, (locket är försiktigt återstängt), en vecka värde av is-uppror.

Ingredienser: Vatten, äppeljuice, jäst. Inga tillsatta sulfater eller aromer.
Alkoholhalt 2,8% | 5.5%
Glasflaska 0, 375l | 0, 75l