Intresserad av att sälja vår cider?

Vi söker butiker, gästhamnar och restauranger i Skärgården i Finland som vill ta våra hantverkare in i sina säljmenyer! Intresserad? Vänligen kontakta oss snarast!

Saaristo Siideri OY

Saaristo Siideri OY

Kustavi-baserade mikrobryggeri saaristo Siideri OY är grundat av tre bönder och producerar äkta ekologiska cider från råvaror som odlas i Finlands rena skärgård!

Läs mer

Äkta artisan Cider

Äkta artisan Cider

Utforska våra cider sortiment, som omfattar både varma och kalla syrafri produkter! De flesta av våra ciderprodukter är också ekologiska.

Läs mer

Bryggeri restaurang Maistonki

Bryggeri restaurang Maistonki

Bryggerirestaurangen Maistonki ligger i centrala Gustavs och är en  restaurang som serverar närproduceradskärgårdsmat.  Restaurangen har også en butik som återsäljar cider.

Läs mer

Historien om julcider

Archipelago Cider tryckte en annons i år, som innehåller historien om julcider Julcideren utvecklades ursprungligen för den tyska julmarknaden. Den tyska julmarknaden är en berömd tradition sedan 1300-talet. Du kommer inte bara till marknaden för shopping, utan speciellt för att njuta av kvällen och julstämningen med vänner och familj med god mat och dryck. Archipelago Cider brewmaster arbetade i 15 år i Hessen och Rhineland-Palatina och åtnjöt...

Autentisk ekologisk hantverkscider som gåva

Vackra presentförpackningar nu för mosning En provsmakning kit 4x375ml Smaker: Halvtorr Päron, halvtorr Cherry Apple, Semi-Dry Strawberry Pear och Semi-Sweet Rose. Språk: Finska/Svenska/Engelska Pris 28€ Varma cider tillhör julprovningskit 3x750ml Smaker: Julcider, Mörk Ö cider och Vinterciderspråk: finska/svenska/engelska