Lämmin Joulusiideri on valmistettu täysin käsityönä suomalaisessa saaristossa luomuna kasvatetuista omenista ja joulumausteista. Suomen valoisat kesäyöt antaa hedelmille omanlaisensa aromin mitä ei muualta löydy.

Siiderin valmistuksessa ei ole käytetty sokeria eikä mitään lisäaineita. Kaikki makeus tulee omenien sisältämästä hedelmäsokerista ja joulumausteista.

Siiderissä on pohjana käytetty meidän kuivaa omenasiideriä, johon on keittovaiheessa lisätty 30 erilaista joulumaustetta.

Siideri sopii erinomaisesti seurustelujuomaksi viileinä syys – ja talvi-iltoina glögin sijaan. Siiderissä ei ole happoa ja se on luonnostaan hieman sameaa. Joulusiideri nautitaan lämpimänä. Halutessasi voi lisätä makeudeksi tummaa siirappia ja maustaa siiderin appelsiininkuorella ja rusinoilla. Siideri on kausituote ja sitä myydään joulun aikaan.

Lämmin Joulusiideri säilyy avaamattomana viileässä viimeiseen käyttöpäivään asti. Korkki huolellisesti uudelleen suljettuna), jääkaapissa viikon verran.

Valmistusaineet: vesi, omenamehu, joulumausteet, hiiva. Ei lisättyjä sulfaateja tai aromeja. Sisältää kaardemmummaa, appelsiininkuorta, kanelia, neilikkaa ja muita joulumausteita.
Alkoholipitoisuus 5.5%
Lasipullo 0,75l