Puolikuiva perinteinen Päärynäsiideri on valmistettu täysin käsityönä suomalaisessa saaristossa luomuna kasvatetuista päärynöistä. Suomen valoisat kesäyöt antaa hedelmille omanlaisensa aromin mitä ei muualta löydy. Siiderin valmistuksessa ei ole käytetty sokeria eikä mitään lisäaineita. Kaikki makeus tulee päärynöiden sisältämästä hedelmäsokerista.

Siideri sopii hapokkuutensa vuoksi erinomaisesti ruoka – ja seurustelujuomaksi. Siideri on parhaimmillaan kun se nautitaan viileänä. Lisää halutessasi jäitä.

Puolikuiva päärynäsiideri säilyy avaamattomana kuivassa ja viileässä viimeiseen käyttöpäivään asti ja avattuna, (korkki huolellisesti uudelleen suljettuna), viikon verran jääkapissa.

Valmistusaineet: vesi, päärynämehu, hiiva. Ei lisättyjä sulfaateja tai aromeja.
Alkoholipitoisuus 2.8% | 4.4%
Lasipullo 0,375l | 0,75l