Puolikuiva Mansikka-päärynäsiideri on valmistettu täysin käsityönä suomalaisessa saaristossa luomuna kasvatetuista mansikoista ja päärynöistä. Suomen valoisat kesäyöt antaa marjoille ja hedelmille omanlaisensa aromin mitä ei muualta löydy.

Siiderin valmistuksessa ei ole käytetty sokeria eikä mitään lisäaineita. Kaikki makeus tulee mansikoiden ja päärynöiden sisältämästä hedelmäsokerista. Siiderissä on pohjana käytetty meidän kuivaa omenasiideriä 80 prosenttia ja lisäksi siinä on 20 prosenttia mansikkaa.

Mansikka-päärynäsiideri on kausituote ja sitä myydään ainoastaan kesäaikana.

Siideri sopii hapokkuutensa vuoksi erinomaisesti ruoka – ja seurustelujuomaksi. Siideri on parhaimmillaan kun se nautitaan viileänä, lisää halutessasi jäitä.

Puolikuiva mansikka-päärynäsiideri säilyy avaamattomana kuivassa ja viileässä viimeiseen käyttöpäivään asti ja avattuna, (korkki huolellisesti uudelleen suljettuna), viikon verran jääkapissa.

Valmistusaineet: vesi, mansikka-päärynämehu, hiiva. Ei lisättyjä sulfaateja tai aromeja.
Alkoholipitoisuus 2.8% | 4.7%
Lasipullo 0,375l | 0,75l