Puolikuiva kirsikka-omenasiideri on valmistettu täysin käsityönä suomalaisessa saaristossa luomuna kasvatetuista kirsikoista ja omenista. Suomen valoisat kesäyöt antaa marjoille ja hedelmille omanlaisensa aromin mitä ei muualta löydy. Siiderin valmistuksessa ei ole käytetty sokeria eikä mitään lisäaineita. Kaikki makeus tulee kirsikoiden ja omenien sisältämästä hedelmäsokerista.

Siiderissä on pohjana käytetty meidän kuivaa omenasiideriä 80 prosenttia ja lisäksi siinä on 20 prosenttia kirsikkaa. Siideri on puolikuivan Mansikka-päärynäsiiderin tapaan kausituote ja sitä myydään kevätkesällä. Siideri tuli myyntiin juuri ystävänpäiväksi.

Siideri sopii hapokkuutensa vuoksi erinomaisesti ruoka – ja seurustelujuomaksi. Siideri on parhaimmillaan kun se nautitaan viileänä., lisää halutetessasi jäitä.

Puolikuiva kirsikka-omenasiideri säilyy avaamattomana kuivassa ja viileässä viimeiseen käyttöpäivään asti ja avattuna, (korkki huolellisesti uudelleen suljettuna), viikon verran jääkapissa.

Valmistusaineet: vesi, omenamehu, hiiva. Ei lisättyjä sulfaateja tai aromeja.
Alkoholipitoisuus 2.8% | 5.5%
Lasipullo 0,375l | 0,75l