Tutustu käsityöläis-siiderivalokoimaamme, johon kuuluu sekä lämpimämä että kylmänä nautittavia lisä – ja väriaineettomia siidereitä. Suurin osa siidereistämme ovat myös luomutuotteitta.

Siiderin valmistuksessa käytämme itse tuottamiemme marjoen ja hedelmien lisäksi lähialueen puutarhoissa kasvatettuja tuotteita. Olemme lisäämässä omia hedelmäpuita ja marjapensaita, jotta olisimme mahdollisimman omavaraisia.
Siidereihin ei ole lisätty sokeria, väriaineita eikä mitään lisäaineita. Kaikki maku on marjojen ja hedelmien omasta sokerista.
Siiderit valmistetaan käsityönä alusta loppuun asti. Myös pullotus ja pullojen tarroitus tapahtuu tällä hetkellä käsityönä. Jatkossa työtä helpottamaan on hankinnassa pullotus – ja tarroituskone sekä pullojen ja panimoastioiden pesulaitteet. Näin saamme kapasiteettia nostettua ja hyvää, maukasta siideriämme useammille kuluttajille Turun Seudun osuuskauppoihin.
Etikettien saaristolaisromanttisesta ulkoasusta vastaa meidän taiteilijamme Mira Peltomäki ja Susanna Siusluoto.

Oman ravintolan ja puodin lisäksi myymme siideiä tällä hetkellä Kustavin ja Taivassalon Saleissa, messuilla ja markkinoilla. Kevään aikana on tarkoitus saada neuvottelut TOK kanssa päätökseen ja siiderit kauppoihin. Kesällä myös monet muut kesäravintolat, vierassatamat ja puodit saaristossa jälleenmyyvät siideriä.
Tällä hetkellä meillä on valikoimissa kylmänä nauttivia siidereitä neljä, kuiva omenasiideri, puolikuiva päärynäsiideri, puolikuiva mansikka-omenasiideri ja ystävänpäiväksi lanseerattu puolikuiva kirsikka-omenasiideri.

Erikoisuuksiimme kuuluu lämpimänä nautittavia siidereitä. Joulusiideriä, talvisiideriä, ja Mörk Ö-siideriä valmistetaan kausi tuotteina. Lue lisää niiden valmistuksesta ja historiasta täällä Lämpimät siiderit

Tutustu täällä siiderivalikoimaamme.