Tutustu käsityöläis-siiderivalokoimaamme, johon kuuluu sekä lämpimämä että kylmänä nautittavia lisä – ja väriaineettomia siidereitä. Suurin osa siidereistämme ovat myös luomutuotteitta.

Siiderin valmistuksessa käytämme itse tuottamiemme marjoen ja hedelmien lisäksi lähialueen puutarhoissa kasvatettuja tuotteita. Olemme lisäämässä omia hedelmäpuita ja marjapensaita, jotta olisimme mahdollisimman omavaraisia.
Siidereihin ei ole lisätty sokeria, väriaineita eikä mitään lisäaineita. Kaikki maku on marjojen ja hedelmien omasta sokerista.
Siiderit valmistetaan käsityönä alusta loppuun asti. Myös pullotus ja pullojen tarroitus tapahtuu tällä hetkellä käsityönä pienen käsikäyttöisen pullotuskoneen avulla. Jatkossa työtä helpottamaan on hankinnassa tarroituskone sekä pullojen ja panimoastioiden pesulaitteet. Näin saamme kapasiteettia nostettua ja hyvää, maukasta siideriämme useammille kuluttajille Turun Seudun osuuskauppoihin, sekä pääkaupunkiseudulle.
Etikettien saaristolaisromanttisesta ulkoasusta vastaa meidän taiteilijamme Mira Peltomäki ja Susanna Siusluoto.

Oman ravintolan ja puodin lisäksi myymme siideitä tällä hetkellä useissa puodeissa, kaupoissa, baareissa ja ravintoloissa, sekä myös messuilla että markkinoilla. Käy katsomassa jälleenmyyjälistamme. Kevään aikana on tarkoitus saada neuvottelut TOK kanssa siiderit myös Turun Prismoihin. Kesällä myös monet muut kesäravintolat, vierassatamat ja puodit saaristossa jälleenmyyvät siideriä.
Tällä hetkellä meillä on valikoimissa kylmänä nauttivia siidereitä viisi, kuiva omenasiideri, puolikuiva päärynäsiideri, puolikuiva mansikka-omenasiideri, ystävänpäiväksi lanseerattu puolikuiva kirsikka-omenasiideri ja kesähitti ruususiideri.

Erikoisuuksiimme kuuluu lämpimänä nautittavia siidereitä. Joulusiideriä, talvisiideriä, ja Mörk Ö-siideriä valmistetaan kausi tuotteina. Lue lisää niiden valmistuksesta ja historiasta täällä Lämpimät siiderit

Tutustu täällä siiderivalikoimaamme.